Profesor/a titular de universidade
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 114
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 368 897
raquelrial@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01501 | Bromatoloxía
O01G041V01505 | Toxicoloxía alimentaria
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01605 | Políticas alimentarias (coordinador/a)
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01218 | Autenticidade Alimentaria
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
Investigación
Grupo de investigación
Liñas de investigación
- Determinación de pesticidas en matrices agroambientais (GC-MS ou HPLC-DAD)
- Desenvolvemento de métodos rápidos para a determinación de marcadores proteicos de autenticidade alimentaria