Investigador/a Juan De La Cierva
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 061
preboredo@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Máster en Nutrición
O01M139V01112 | Composición de Alimentos
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01106 | Avances en Toxicoloxía Ambiental. Implicacións en Seguridade Alimentaria e Ambiental
O01M142V01121 | Análise de Aromas en Alimentos
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01601 | Ampliación de bromatoloxía
O01G041V01603 | Nutrición e dietética
O01G041V01914 | Avaliación sensorial dos alimentos
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.