Catedrático/a de universidade
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 215
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 387 053
nelsonpg@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01302 | Bioquímica (coordinador/a)
2º cuadrimestre
Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01922 | Análise e calidade do aire (coordinador/a)
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01219 | Análise de Datos en Cinéticas Microbianas e Enzimáticas
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:
– Luns: de 12:00 a 14:00, Despacho del profesor, Facultade de Ciencias
2º cuadrimestre
Titorías presenciais
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:
– Luns: de 12:00 a 14:00, Despacho del profesor, Facultade de Ciencias
Investigación
Grupo de investigación
Investigacións Agrarias e Alimentarias
Liñas de investigación
- Hixienización de pensos e silos
- Obtención encimática de péptidos antihipertensivos a partir de soro lácteo
- Produción de kefiranos con gránulos de kéfir en soro lácteo