González Barreiro, Carmen

González Barreiro

Profesor/a titular de universidade

Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria

Información de contacto

Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 114
As Lagoas, s/n
32004 Ourense

+34 988 368 897
cargb@uvigo.es

Docencia

Perfil docente na UVigo

1º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01305 | Técnicas de preparación de mostras (coordinador/a)
O01G041V01505 | Toxicoloxía alimentaria

Grao en Ciencias Ambientais

O01G261V01303 | Técnicas de preparación de mostras (coordinador/a)

Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental

O01M142V01121 | Análise de Aromas en Alimentos (coordinador/a)

2º cuadrimestre

Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos

O01G041V01601 | Ampliación de bromatoloxía

Titorías

1º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

 

2º cuadrimestre

Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.

Investigación

Grupo de investigación

Food and Health omics

Liñas de investigación

  • Análise ambiental e de alimentos
  • Determinación e caracterización de aromas en matrices alimentarias
  • Química analítica relacionada coa seguridade alimentaria