Profesor/a titular de universidade
Área de Nutrición e Bromatoloxía
Departamento de Química Analítica e Alimentaria
Información de contacto
Facultade de Ciencias
Edificio Politécnico
Despacho 114
As Lagoas, s/n
32004 Ourense
+34 988 368 897
cargb@uvigo.es
Docencia
1º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01305 | Técnicas de preparación de mostras (coordinador/a)
O01G041V01505 | Toxicoloxía alimentaria
Grao en Ciencias Ambientais
O01G261V01303 | Técnicas de preparación de mostras (coordinador/a)
Máster en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
O01M142V01121 | Análise de Aromas en Alimentos (coordinador/a)
2º cuadrimestre
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
O01G041V01601 | Ampliación de bromatoloxía
Titorías
1º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
2º cuadrimestre
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario concertado. Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría en liña.
Investigación
Grupo de investigación
Liñas de investigación
- Análise ambiental e de alimentos
- Determinación e caracterización de aromas en matrices alimentarias
- Química analítica relacionada coa seguridade alimentaria